כניסה
למנויות
צרו קשר

הטבית של אורלי

הטבית של אורלי 

רכיבים:

פורסים 2 בצלים
מים בסיר (שניתן להכניס לתנור)
2 כפות שמן ומטגנים את הבצל כשתי דקות.
מוסיפים כ5-6 חלקי עוף מומלץ ירכיים מטגנים כל צד בערך 7 דקות
מוסיפים כף מלח
כפית פפריקה אדומה
כף גדושה בהרט
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פלפל שחור
2 קופסאות רסק עגבניות
ומערבבים
מוסיפים 3 כוסות אורז בסמטי ששטפתן מראש

אופן הכנה:

מוסיפים לכל הרכיבים 4 וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים סוגרים את המכסה ומבשלים 20 דקות עד שהמים מתאדים

לאחר 20 דקות מרימים את המכסה שמים נייר אפייה בין הסיר למכסה מכסים ומכניסים לתנור

אופים במשך כל הלילה ב100 מעלות...

 

איך נתייחס:

כל חצי כוס אורז מבושל = מנת פחמימה.

כל פולקה ללא עור = מנת חלבון

כל משולש = 3 מנות חלבון

כרעיים (פולקה יחד עם המשולש) = 4 מנות חלבון

 
 
להאמין. לפעול. להגשים.